Kate Middleton osma, Emma Watson četvrta: Ova dama je najbolje odevena žena u 2017!

foto: Profimedia

31. 10. 2017.

Američki magazin Glamour preduhtrio je sve i prvi objavio svoju listu najbolje obučenih dama na svetu! Da li možete da pogodite koja stylish žena je krunisana titulom najbolje odevene?

Polako smo počeli da se približavamo kraju godine a to kod mnogih magazina znači samo jedno: vreme je za suma sumarum "najboljih" u raznim kategorijama. I dok mi taj deo ipak ostavljamo za poslednje dane decembra kada ćemo celu jednu nedelju posvetiti klasifikaciji najboljih u odlazećoj godini, časopis Glamour je među prvim objavio svoju listu najbolje odevenih žena u 2017.

Iako u top 10 nije bilo mesta za prvu damu Amerike (malo iznenađeni, ali opet činjenjica je da Melania ima daleko veću popularnost u Evropi nego u SAD-u), moramo da priznamo kako je veliki broj dama izostao. Nema ni Blake Lively, ni Jessice Albe, niti Cate Blanchet, Sienne Miller i Kendall Jenner, dama koje su redovne na ovakvim listama.  

Neke nove dame zauzele su njihova mesta, a prvo je otišlo u ruke mlade manekenke Gigi Hadid.

Slavni dizajner Tommy Hilfiger, jedan od prvih kreatora koji je Gigi uzeo za promo lice,  komentarišući odluku magazina, opisao sledećim rečima: "Gigi ima jedinstvenu lepotu i sopstveni stil. Ona je devojka iz Kalifornije koja voli sportski, opušteni stil, a opet je elegantna i šik, i stoji čvrsto na zemlji".

Miljenica britanske i svetske javnosti Kate Middleton zauzela je osmo mesto, dok je provokativna i kontroverzna Rihanna tek deveta na listi. Pogledajte u nastavku top 10 po izboru magazina Glamour:

1. Gigi Hadid

2. Dakota Johnson

3. Kristen Stewart

4. Emma Watson

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on Jun 22, 2017 at 2:51pm PDT

5. Zendaya

6. Meghan Markle

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 25, 2016 at 3:11pm PDT

7. Selena Gomez

8. Kate Middleton

A post shared by @cambridgeroyalbaby3 on Oct 31, 2017 at 2:04am PDT

9. Riihanna

10. Lily Collins

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on Oct 7, 2017 at 4:48pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin