Polako smo počeli da se približavamo kraju godine a to kod mnogih magazina znači samo jedno: vreme je za suma sumarum "najboljih" u raznim kategorijama. I dok mi taj deo ipak ostavljamo za poslednje dane decembra kada ćemo celu jednu nedelju posvetiti klasifikaciji najboljih u odlazećoj godini, časopis Glamour je među prvim objavio svoju listu najbolje odevenih žena u 2017.

Iako u top 10 nije bilo mesta za prvu damu Amerike (malo iznenađeni, ali opet činjenjica je da Melania ima daleko veću popularnost u Evropi nego u SAD-u), moramo da priznamo kako je veliki broj dama izostao. Nema ni Blake Lively, ni Jessice Albe, niti Cate Blanchet, Sienne Miller i Kendall Jenner, dama koje su redovne na ovakvim listama.  

Neke nove dame zauzele su njihova mesta, a prvo je otišlo u ruke mlade manekenke Gigi Hadid.

Slavni dizajner Tommy Hilfiger, jedan od prvih kreatora koji je Gigi uzeo za promo lice,  komentarišući odluku magazina, opisao sledećim rečima: "Gigi ima jedinstvenu lepotu i sopstveni stil. Ona je devojka iz Kalifornije koja voli sportski, opušteni stil, a opet je elegantna i šik, i stoji čvrsto na zemlji".

Miljenica britanske i svetske javnosti Kate Middleton zauzela je osmo mesto, dok je provokativna i kontroverzna Rihanna tek deveta na listi. Pogledajte u nastavku top 10 po izboru magazina Glamour:

1. Gigi Hadid

2. Dakota Johnson

3. Kristen Stewart

4. Emma Watson

5. Zendaya

6. Meghan Markle

7. Selena Gomez

8. Kate Middleton

9. Riihanna

10. Lily Collins

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/