Učite od nje: Jennifer Aniston demonstrirala kako da nosite jeans u večernjem izlasku

Foto: Profimedia

25. 10. 2017.

Jennifer je odavno apsolvirala basic komade koji na njoj nikada ne izgledaju dosadno...

Od nje smo naučili da je mala crna haljina prikladna za sve prilike (Jennifer Aniston u mini kožnoj haljini), da boyfrend model farmerica može da izgleda sexy ako ih samo kombinujemo sa belom majicom (Jennifer Aniston vratila u igru omiljeni jeans od pre par godina koji joj stoji SJAJNO) i da je dobar par cipela najbolja modna investicija...

Kao prava modna trendseterka jednostavnog i ležernog stila, lepa Jennifer Aniston nam je pre nekoliko dana u Los Anđelesu demostrirala kako možemo da nosimo jeans u večernjoj varijanti.

Šampionka klasičnih izdanja podvrnula je uske farmerice i uparila ih sa jednostavnom crnom svilenom majicom, dok je look finiširala klasičnim crnim blejzerom. Crne, elegantne sandale su dale seksi momenat kompletnom izdanju, a braon torba u ruci, sat i jednostavna narukvica bili su jedini glumičini aksesoari. 

Modna perefkcija se prevashodno ovde ogleda u stilskoj usaglašenosti komada, ali i u beauty zakonu "manje je više". Zvezda serije Friends pustila je kosu i puder nijansama rumenila na pravi način oplemenila lice.

Još jednom, bravo Jenn! Od nas čista 10! 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Jennifer Aniston: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin