Kaia Gerber u večernjem seksi izdanju: Korset koji previše otkriva pokrenuo novi diskusiju na mrežama

Foto: Profimedia

23. 10. 2017.

Možda smo preoštri ali nama je 16 nekako rano doba za seksi korsete s prorezima...

Za poslednjih godinu dana život Kaie Gerber se preokrenuo za 180 stepeni. Ova mlada manekenka i naslednica čuvene Cindy uspela je da osvoji sve modne znalce i genije današnjice koji su je na nedavno završenom Fashion Weeku krunisali u kraljicu pisti i novu modeling zvezdu.

Ipak tih dana nije se samo pričalo o fantastičnim "izlazima" mlade Kaie na revijama Calvina Kleina, Burberrya, Fendia, Chanela i Saint Laurenta, već i o njenim mladim godinama. Podsetimo se, Kaiji Gerber je "samo" šesnaest godina, te iako je njena majka počela u toj istoj dobi, tadašnja modeling mašinerija nije imala društvene mreže koje čine da vaše lice viđamo 24h.

(Glavna diskusija modnog sveta: Da li je Kaia Gerber premlada za modeling i hoće li nadmašiti slavu svoje majke)

Danas manekenke postaju odmah modne trendseterke čija izdanja kopiraju milione i milione devojčica koje danonoćno skroluju po feedu svojih omiljenih zvezda. To je uslovilo da Kaia Gerber angažuje čak troje stilista i ozbiljno se posveti svom stilu, svesna da predstavlja role model za sve svoje pratioce.

I dok je do sada i odavala utisak mlade devojke, šetajući kožne pantalone u paru sa crop topom i bajkerskim čizmama, poslednje izdanje je opet pokrenulo priču oko njenih mladih godina. Naime, Kaia Gerber je u subotu uveče u Njujorku pokazala kako je odlučila da "preskoči" nekoliko godina i prošeta jedan seksi večernji look.

Ovaj mladalački femme fatale momenat kod nekih je izazvao oduševljenje, dok je bilo i onih koji smatraju da ovakav stajling ne pristaje njenim mladim godinama...

Na sledećoj strani pogledajte diskutabilno izdanje mlade Kaia Gerber.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...