Naša redakcijska miljenica Dakota, prošla je veliki put od neprimetne devojke do superstar zvezde crvenog tepiha. Danas,  ćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona je uticajna trendseterka i Gucci muza koja briljira na svečanim događajima, ali isto tako i u dnevnim, svakodnevnim izdanjima koja su postala inspiracija mnogim damama širom sveta. 

U jednoj običnoj varijanti sa knjigama u rukama, slatka brineta je pokazala kako jesenji trend izgleda: svetoplave, blede girlfriend farmerice i belu majicu Dakota je kombinovala sa dva vintage efektna komada - karo kaputom sivo-belo-crne boje koji potpisuje modna kuća Fey i crnim Gucci loafericama. 

Britanski old school stilski uticaj je primetan u ovim segmentima, dok Gucci torba sa lancima je moderan element koji njenu kombinaciju diže na luksuzniji nivo.

Zvezda filma #Fiftyshadesdarker je pustila kosu i sa oversize naočarima kao jedinim akssesoarom, demonstrirala kako je nova jesenja street style zvezda Velike jabuke. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Dakota Johnson izgledala u Njujorku: 

PageBreak

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/