Jordanska kraljica Rania i dalje nastavlja na nas inspiriše i impresionira svojim izdanjima. Ako pogledamo na modni retrovizor - nismo našli neku njenu lošu kombinaciju ili neku koja je bar diskutabilna! 

Tako je bilo i u sredu kada je prisustvovala maturskoj svečanosti u školi koja nosi njeno ime - Queen Rania Teacher Academy. Kraljica je samo nastavila niz stilskog i modnog uspeha.

Izbor je jednostavan i činili su ga bela kropovana bluza sa zvonastim rukavima i crveno-bela Fendi suknja, maksi dužine  sa orjentalnim motivima. Jedan indiskretan orijentalni momenat posebno nam se dopao. 

Iako je išla na siguricu u smislu dvobojnosti, ipak je kao hrabra i modno osvešćena dama podigla svoj look na elegantniji nivo. Naravno, zahvaljujući svedenim detaljima - salonkama na visoku štiklu, torbom na jedno rame i dijamantskim visećim minđušama. 

Njeno visočanstvo je nastavilo da briljira u ulepšavanju - blago zavezana kosu i braonkasti tonovi šminke su do maksimuma istakli njene oči, što je i bio cilj ovakve make-up intervencije. 

Ako postoji savršeno dnevno izdanje, po našem skromnom mišljenju, ovo kraljičino izdanje je sigurno jedno od njih. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Kraljica Rania: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/