Znamo je kao vrsnu glumicu, majku, suprugu Michaela Douglasa, ali i kao ličnost od stila koja zna kada i kako da se obuče tako da sve oči budu usmerene na nju!

Tako je bilo pre nekoliko dana u Kanu na MIPCOM Opening žurci, kada se zanosna Catherine Zeta-Jones pojavila u crnoj transparentnoj haljini koji potpisuje majstor glamuroznih i po malo provokativnih izdanja Zuhair Murad. 

Zvezda filma Chicago je kao od šale ponela izazovnu haljinu naglašenog dekoltea sa čipkom po rubovima, "ukrštenim" šarama na leđima i elegantnom suknjom koja je padala do poda. 

Providni segmenti u dodiru sa dekadentnom čipkom izazvali su WOW efekat, ali zanimljivo je da ovaj svečani komad nije izgledao vulgarno i degutantno! Naprotiv, u stilu "zagolicati maštu" haljina je bila transparenta samo tamo gde treba da bude i na prikladan način otkrivala je izazovno telo 48-godišnje glumice. 

Zgodna brineta u stilu starog Holovuda se opredelila za lažni bob i diskretne viseće minđuše, a beauty intervencija se svela na braonkastu senku, rumenilo i karmin u boji kože, trio koji savršeno korespondira sa tenom lepe glumice. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Catherine Zeta-Jones u čipkastoj haljini Zuhaira Murada:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/