Veliki modni povratak na crveni tepih: Beyonce blistala u smaragdnoj haljini Waltera Mendeza

Foto: Profimedia

19. 10. 2017.

Nakon nekoliko katastrofalnih off-duty izdanja, queen Bey podsetila je sve da joj glamur nije nepoznanica...

Poslednjih pet meseci pratili smo u stopu Queen Bey na društvenim mrežama te primetili njene razne modne poduhvate i čudne kombinacije o kojima smo vas redovno izveštavali - Beyonce u neobičnoj kombinaciji šokirala fanove na Instagramu ili Da li je ovoga puta Beyonce zaista preterala. 

Ipak, bili smo strpljivi i sačekali njeno prvo zvanično pojavljivanje nakon rođenja blizanaca, koje se i dogodilo u utorak na dobrotvornom koncertu Tidal x Brooklyn u Njujorku. 

I vredelo je čekanja! Popularna pevačica je blistala kao šumska vila na crvenom tepihu u dugoj, asimetričnoj haljini sa zanimljivim i složenim gornjim delom i krznenim ogrtačem.

Duga, zelena kreacija je pripijena uz pevačicino zanosno telo - sastoji se od kosog dekoltea na jedno rame i rukavima koji počinju tik iznad laktova. Produžetak gornjeg dela čini suknja sa šlicem i efektne "šljokičaste" salonke koje su maksimalno izdužile njenu zavodljivu figuru. 

Mali jesenji momenat čini ljubičasti krzneni ogrtač koji je u odličnom kolorističkom odnosu sa samom haljinom. Upravo ovaj aksesoar daje teatralni momenat kompletnom izdanju. Da budemo iskreni, Bey je izgledala kao supruga nekog opasnog gangstera! Ovaj potez ipak pametno je osmišljen, jer činjenica je da Beyonce i njen suprug Jay Z itekako vole gangsta estetiku i više puta su demonstrirali kako u muzičkim spotovima, tako i na zajedničkim pojavljivanjima taj "gangsta" vajb. 

Bey nije zaostajala ni po pitanju beauty izazova - opredelila se za retro frizuru ispirisanu 60-im godinama 20. veka koji je činio polurep i blage lokne. Diva ostaje dosledna braonkastozlatnim tonovima po pitanju šminke, a prava detalj-poslastica su bile oversize zlatne minđuše kružnog završetka koje su dale glamurozni pečat celokupnoj kombinaciji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Beyonce u haljini Waltera Mendeza: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...