Mantil i baletanke: Melania Trump u stilu Audrey Hepbern (FOTO)

foto: Profimedia

17. 10. 2017.

Pogledajte kako se prva dama oblači u prvim jesenjim danima...

Melania Trump pridružila se svom suprugu predsedniku Amerike, Donaldu Trumpu u obilasku centra Tajne službe u Merilendu, nedaleko od Vašingtona, prenosi Stil.

Četrdesetsedmogodišnja prva dama, prve jesenje dane provodi u klasičnom trenč mantilu i to onom najpoznatijem, modne kuće Burberry iz Velike Britanije.

Melania je uparila mantil koji je u klasičnoj drap boji, ali koji je oivičen čuvenom Burberry šarom, crne pantalone i kao veliku promenu, crne baletanke modne kuće Christian Louboutin.

Bez obzira na vetar, prva dama ni tada nije odustala od svoje puštene kose i naravno imala je crne naočare većeg okvira od kojih se već neko vreme ne odvaja.Predsednik i prva dama su ovoj poseti uživali i gledali agente kako demonstriraju tehnike odbrane.Poenta ovakve posete je da se predsedniku Amerike i njegovoj supruzi pokaže kako Tajna služba reaguje u najrazličitijim napadima.

Tekst: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin