Počinjemo ozbiljno da razmišljamo da se preimenujemo u Melania Trump Style Report, jer čim odlučimo da više ne pišemo o prvoj dami Amerike ili da prosto napravimo pauzu, ona prosto nam ne da! Kao da nam govori "kod mene nema pauze, nema ni kod vas."

A ove nedelje je nezaustavljiva u modnim izborima!

Da se podsetimo, na početku nedelje je iznenadila sve španskim izdanjem opredelivši se za crveno-beli outfit koji se bazirao na flamenko suknji. Samo dan kasnije napravila je malu pauzu od jakih brendova ponevši zelenu haljinu s potpisom relativno nepoznatog brenda Cefinn, dok smo je prekjuče videli u ležernom odelu Ralpha Laurena

Nakon toga očekivali smo predah, ali koliko smo se prevarili.

Prva dama Amerike očito ima prilično zauzet raspored koji uslovljava susrete sa visokim zvaničnicima. Ovoga puta Melania se pojavila na ceremoniji proglašenja novog sekretara Unutrašnje bezbednosti (Homeland Security) odevena u nežnoružičastu haljinu i kaput koji potpisuje Acne Studios.

Ovo ipak nije prvi put da smo je videli u modelu švedskog brenda. Prilikom odlaska na područja oštećenja i razrušena u uraganu Harvey, Melania je ponela njihovu bomberku koja je ipak bila u drugom planu. Tada se američka i svetska javnost bavila stileto cipelama koje je Melania nosila za put ka mestima gde su prekopotrebnije gumene čizme nego salonke.  

Elem, vratimo se poslednjem izdanju.

Uzana vunena haljina ružičastosmeđe nijanse sa dve, tanke vertikalne pruge bila bi prilično obična da nije bilo damskog kaputa u divnoj ružičastoj nijansi kog je Melania u stilu pravih diva prebacila preko ramena. Salonkice u nude nijansi na vrtoglavo visoku štiklu obezbedile su taj završni ton dajući kompletnom izdanju jedan glamurozni efekat.

Pa, Melania prosto zna.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/