Melania Trump nastavlja svoj niz fantastičnog stila terajući nas da se ponavljamo u nedogled jer smo presušili svu inspiraciju za njene stilske bravure. Ovoga puta prva dama Amerike je briljirala u domenu muškog odela, toliko dobro da je Donald Trump bio višak (mada, on je uvek višak ako nas pitate) na slici gde su on i Melania poželeli dobrodošlicu kanadskom premijeru Justinu Trudeau i njegovoj supruzi Sophie Gregorie.

Umesto da se pojavi u jednom od njenih prepoznatljivih, konzervativnih haljina, Melania je iskoristila ovu priliku da odene prugasto odelo iz Ralph Lauren Collection, uparivši ga s odelom Donalda Trumpa. Ovo svakako nije prvi put da je Melania ponela neko odelo koje potpisuje američki dizajner. Relativno skoro, u septembru videli smo je u Ujedinjenim nacijama u sličnom, ali daleko užem i strukiranom modelu, takođe sivom i sa prugama.

Ovoga puta Melania se opredelila za sako ležernog, muškog kroja koji je uparila sa širokim, ravnim nogavicama. Nadogradnja je bila klasika - bela košulja, ali jedan detalj je pokazao koliki staž u modnom svetu ima prva dama Amerike.

Naime, kompletan look Trump je osvežila crnom trakastom, tanjom kravatom koju je pustila da opušteno pada s obe strane. 

Svi ostali bili su nebitni. Modne oči su bar sigurno bile uperene ka njoj.

Kao i uvek, čista desetka!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/