Još početkom septembra, kada je Kensignton Palace zvanično potvrdio špekulacije da vojvotkinja iščekuje svoje treće dete, Kate smo retko kada viđali u javnosti. Prema navodima britanskog Telegrapha, izostanak je bio više nego opravdan shodno učestalim vojvotkinjim migrenama zbog kojih je Kate propustila i prvi dan škole malenog princa Georgea.

Da su migrene bar za sada iza nje, demonstrirala je Kate kada se pojavila na obeležavanju Svetskog dana mentalnog zdravlja (World Mental Health Day) u Buckingham Palace, u društvu supruga Willliama i njegovog brata, princa Harryja.

Kao i uvek vojvotkinja je privukla pažnju svojom damskom pojavom izgledajući nežno u svetloplavoj haljini od čipke s potpisom britanske kuće Temperley London.

Njena duga, volumizirana kestenjasta kosa i svedena šminka zaokružile su ovaj romantični look koji je istakao vitku figuru vojvotkinje. Ovo je inače jedan od omiljenih krojeva Kate Middleton - midi dužina, zatvoren dekolte, dugački, zvonasti rukavi. Konzervativan kroj osvežen je delikatnom čipkom i crnom trakastom mašnom koja se veže pri vrhn kragne. Falte su takođe tu da razigraju klasiku i kompletan model učine modernijim i zanimljivijim.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/