Dok se većina glumica i ostalih dama koje su pod budnim medijskim okom ili bolje rečno kamerom, trudi da malim trikovima nadomesti nedostatke, Eva kao da ne brine previše o ovim trivijalnostima. Sudeći po outfitu koji je izabrala za ručak sa suprugom, u jednom od šarmantnih restorana na Beverli Hilsu, glumici je važno da se tokom slobodnog vremena oseća komforno i opušteno.

Daleko od toga da izdanje koje je ponela nije lep i upečatljiv, zapravo se u potpunosti uklapa u njen stajling van glamuroznih događaja i jedan je od boljih koje je u poslednje vreme prošetala, ali ovaj kroj glumici nikako ne pristaje.

Elegantan sportski komplet u beličastoj nijansi, koji podseća na glamuroznu trenerku širokih nogavica, isticao se prvenstveno svojim krojem. U pitanju je popularni oversized kroj.

Ovakav kroj, pogotovo na pantalonama, nikako ne pristaju niskoj građi, naročito ukoliko je donji deo tela nešto krupniji, što je slučaj kada je u pitanju poznata glumica.

Ova šik trenerka u sivobeloj boji zanimljiva je upravo zbog kroja, ali je on Evu učinio još sitnijom i značajno širom.

Međutim, udobnost je jednostavno ponekad na prvom mestu, o čemu u glumičinom slučaju svedoče i aksesoari upareni sa komfornim stajlingom, klasične bele patike i nehajno prebačena Chanel torbica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/