Baš u trenutku kada se preko okeana u Parizu održavala revija eminentne britanske kuće, prva dama Amerike je odučila da za susret sa premijerom Tajlanda i njegovom suprugom odene model s potpisom Alexandera McQueena. 

Tome je prethodio jednominutni pomen žrtvama pucnjave na koncertu kantri muzike u Las Vegasu, koje predstavlja najteže masovno ubistvo u novijoj američkoj istoriji. Prema najnovijim policijskim izveštajima ubijeno je najmanje 58, a povređeno najmanje 515 ljudi.

Iako je u Beloj kući vladala tužna, vanredna atmosfera Melanijin poslednji look bio je na radaru modnih časopisa, pa i našeg.

Ovo nije prvi put da Melania prati FW raspored. Samo nekoliko dana nakon što je Raf Simons prikazao svoju najnoviju kolekciju za Calvina Kleina u Njujorku, gospođa Trump je ponela CK model.

Najnoviji izbor krasi kroj koji polako postaje zaštitna silueta prve dame SAD-a. U pitanju je kroj koji prati liniju tela do bokova a onda se lagano širi u blage falte. Rukavi su stvar izbora, ali i tu Melania preferira bez rukava momente.    

Slične modele samo s potpisima Delpoza, Giambattiste Vallia i Simone Roche viđali smo u njenoj režiji. Pletenu haljinu koja je vrlo lako mogla da bude i model Chanela jer ima taj tkani rad svojstven francuskoj kući, Trump je uparaila stiletto salonkama u boji duleka koje su rad njenog omiljenog dizajnera cipela - Louboutina.