Naime, planetarno popularna glumica oduvek je gajila ljubav prema uređenju enterijera pa je svetu predstavila svoju kolekciju elegantnih dekoracija za uređenje najintimnijeg kutka svakog doma. Linija inspirisana renesansom u nežnim pastelnim tonovima zasigurno će se svideti nepopravljivim romantičarima, a moramo priznati kako ni mi nismo ostali ravnodušni…

Catherine je svoje pratilace na Instagram profilu obradovala fotografijom kojom je najavila svoju kolekciju luksuznih dekoracija za dom. 

Liniju "Casa Zeta Jones" karakterišu prelepi okrugli jastuci od satena i luksuzni setovi posteljine izrađeni od najfinijeg "Jacquard" materijala koji vas jednostavno pozivaju na sanjarenje.

Jednostavna i elegantna kolekcija preslikan je stilom  prefinjene glumice kao i njene velike ljubavi koju gaji prema dizajniranju.

"Neverovatan je osećaj kada se vaš trud isplati i snovi kada se snovi počnu ostvarivati! Hvala mojoj porodici, prijateljima i neverovatnom timu koji mi je pomogao da "Casa Zeta Jones" zaživi- napisala je oduševljena glumica na svom Instagram profilu ispod fotografije gde pozira na luksuznoj posteljini.

Zanosna glumica objavila je i zavodljivi video kojim je demostrirala koliko je zaljubljena u svoju "Jacquard" cvetnu posteljinu.

Kolekcija će se sigurno rasprodati u rekordnom roku pogotovo kada nosi potpis slavne glumice.

izvor: cover.style.hr