Nikad nam dosta priča i fotografija modela koji su obeželežili piste širom sveta krajem 80-ih i početkom 90-ih godina 20. veka. Iako je većina tih supermodela već uveliko zagasila u petu deceniju, njihov smisao za modu, harizma, beauty trikovi ne zastarevaju, već nam se čini da godinama postaju samo bolji! 

Zato kada vidimo Cindy, Naomi ili Claudiju na Nedeljama mode širom sveta, oduševimo se i obradujemo jer one su jedini supermodeli koje mi priznajemo!

U fokusu ovog puta nam je bila prelepa plavuša Claudia Schiffer koja nas je prilikom potpisivanja svoje nove knjige u jednoj pariskoj knjižari razoružila jednim nežno ružičastim izdanjem, ali i make-up trendom za koji smo sigurni da će biti instant hit.

Zanimljivu mini haljinu u atraktivnoj "millenium" ružičastoj koju krase polukružni karneri koji ostavljaju utisak školjke, da bi samu kreaciju Claudia presekla širokim kaišem sa zlatnim ukrasima u struku. Elementi 80-ih su pojačani segmentom koji oivičava deo kod grudi i koji stvara utisak korseta, dok su crne čarape i vrtoglavo visoke čizme istakle njene savršene noge i figuru.

Zgodna menekenka je finiširala svoj look beauty trikom sezone - izabrala je rozikaste tonove senke i rumenila koji prate boju haljine i objasnila kako izgleda jednostavan trend sezone - podrazumeva slaganje boja garderobe sa šminkom. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Claudia Schiffer  u Parizu: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/