Melanija je prisustvovala prijemu gostiju povodom tradicionalne manifestacije Historical Association, koja se održava radi očuvanja javnog pristupa Beloj kući i za taj svečani zadatak bila je naravno prigodno odevana.

Veoma glamurozno izdanje potpisuje dizajnerka prvenstveno poznata po dizajnu venčanica - Monique Lhuillier, tako da nas nije mnogo iznenadilo što je kreacija imala visoko svečani ton, ali ni cena iste - u iznosu od vrtoglavih osam hiljada dolara.

Dugi sivi outfit sastoji se od haljine sa srcolikom dekolteom koji je prekriven providnim bolerom. Sigurno da srebrni detalji čine haljinu neodoljivom, elegantnom i glamuroznom, a moment kao što je svileni crni kaiš ističe savršenu siluetu 47-godišnje brinete.

Blago talasasta kosa i suptilna šminka - smokey eye, bronzer i svetlo roze karmin blistali su na njenom licu, kao i osmeh koji nije skidala praktično čitave večeri. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Melania Trump izgledala. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/