Protokol nalaže da na "jakim" festivalima zvezde mahom nose balske ili svečane haljine (odela), visoke potpetice, savršenu šminku i frizuru. Jednostavan zahtev ponekad bude dugo prepričavana modna katastrofa, ali ne i slučaju Jennifer Lawrence. Skoro nikad!

Zajedno sa svojim kolegama Michelle Pfeiffer i Javierom Bardenom, slatka 27-godišnja glumica prisustvovala je u utorak na 76. Filmskom festivalu u Veneciji premijeri filma Mother koji je izazvao podeljenja mišljenja. 

Ovo ostvarenje još nismo imali priliku da vidimo, te ga nećemo još ni hvaliti, niti kritikovati, već ćemo pažnju usmeriti na "DIORovsko" blistanje u izvođenju poynate mlade glumice.

Lepa Jennifer izabrala je balsku-princeza haljinu na bretele sa bogatom suknjom od tila na tufne i cvetnim printom, koji najviše krasi korset kreacije. Ovaj eterički momenat ide u prilog bajkovitom izgledu, kao i zanimljiva punđica koja je spremna za kopiranje za sve one koji imaju srednju dužinu kose.

Iako je imala viseće minđuše, lančić i prsten, sav nakit bio je veoma diskretan, što je doprinelo maksimalnom isticanju elegancije.

Po pitanju make up-a, dobitnica Oskara se opredelila za smokey eye i na taj način je načinila pun pogodak istakvaši svoje zelene oči u prvi plan. 

Kako je izgledala Jennifer pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/