Britanska dizajnerka je ekspert u kombinovanju basic komada, a njena specijalnost su bele majice koje sa lakoćom nadograđuje sa modelima koji po običaju imaju upečatljiv kroj. 

Kao najuticajnija žena u svetu mode i vrsan poznavalac stilskih pravila, Posh zna da moda nije posebna filozofija već "nauka" koja može da se nauči. Tako je i ona naučila da su bela majica i duge, vrećaste pantalone basic komadi koji će garantovano privući pažnju javnosti ako izaberete odlično skrojene modele i tu klasiku "razbijete" nekom neočekivanom bojom. 

Izlazeći iz hotela u sredu u Njujorku, simpatična brineta se opredelila za praktičnu kombinaciju koja se bazirala na beloj majici i neon plavim širokim pantalonama na ivicu, koje su dali jedan osvežavajući izgled celom izdanju, s obzirom da smo navikli da većina ljudi, pa i Victoria nadogradi belu majicu tamnim, crnim pantalonama.

Garderoba je deo njene nove kolekcije za narednu godinu i priznajemo, kao model svog brenda, prezentacija je ovog puta izvedena na pravi način!

Veselija, casual elegancija je postala još upečatljivija i "zasijala" je više zbog minimalnih aksesoara - male torbice koje je nosila u ruci i crnih naočara koje su njen zaštitni znak. 

Iako smo pre neki dan gledali Victorijin fijasko u roze pidžami uživo, drago nam je što je već sledećim izlaganjem javnosti ispravila grešku i pokazala zašto je savremena ikona stila.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/