Bella Hadid zna kako da skrene pažnju na sebe svojim zanimljivim modnim izborima. Bez obzira da li pričamo o ultra kratkim šorcevima, kanskim provokativnim izdanjima ili pripijemom odelu koji zavodi svakim pokretom zgodne brinete, nema sumnje da tamo gde je Bella, tu je i odevna provokacija. 

Tako je bilo i u petak, kada se manekenka prošetala ulicama Njujorka u outfitu koji nije mogao da prođe nezapaženo. Crveni kombinezon, širokih pantalona sa šlicem u prednjem delu nogavica i kratkim rukavima, rašniran do ispod grudi, naginje na sportsku varijantu i podseća na izgled mehaničara sa moto-trka. 

Da ovaj look ne prođe bez pompe "pobrinule" su se bele čizme od zmijske kože dale su kompletnom izdanju taj "Elvis Presley" momenat koji poziva na zabavu i upućuju na Grad greha. Njena tendencija ka sedamdesetim pojačana je nakitom, tačnije alkama i lančićima, dok mini, bela torba, kao i retro naočare imaju samo jedan zadatak da istaknu maksimalno kombinezon u prvi plan.  

Pa kako vam se dopada ovo izdanje lepe gospođice Hadid?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/