Ove devojke su velike zvezde s milionima pratilaca na Instagramu. Njihov imidž je kontrolisan, moraju da paze šta rade, gde se kreću, sa kim su u društvu, kako se oblače. Većina devojaka koje čine glavnu postavu Victoria's Secreta-a sarađuje sa stilistkinjom Elisabeth Sulcer, koja između ostalih oblači i Bellu Hadid.

Elisabeth ima jasne smernice po pitanju oblačenja VS cura -  ne crvenom tepihu uvek su tu seksi kreacije, ali van piste lepe manekenke neguju sasvim drugačiji stil. Među hordom "anđela" najviše se ističu tri prekrasne plavuše: Elsa Hosk, Stella Maxwell i Gigi Hadid.

1. Gigi Hadid

Gigi je punokrvna street style zvezda čije fotografije dnevno obilaze sve medije - analizira se svaki detalj koji Gigi ima na sebi, od patika, naočara, torbice pa sve do načina na koji je sredila kosu. Gigi je prava kalifornijska cura i tu je vrstu ležernosti uspešno je prenela sa piste na ulice Njujorka gde živi poslednjih nekoliko godina. Na crvenom tepihu blista, a većinu vremena provodi u lagodnoj odeći koju vešto stilizuje.

2. Elsa Hosk

Elsa je miljenica Instagrama, prava IT devojka koja voli da izgleda sređeno. Kombinuje sve ključne dizajnerske komade i smo na njoj smo videli i poznatu Gucci majicu, Gucci kaiš, Chanel torbicu, farmerice "mom" jeans kroja, cvetne haljine na preklop - sve ono što je u trendu i šta žene vole. Elsa je uz sve to zgodna žena i na njoj svaki komad izgleda besprekorno.

3. Stella Maxwell

Lepa Stella neguje tzv. tomboy stil iako nekad, na radost svih obožavatelja, otkrije neverovatne noge. Njeno držanje i stajlih podsećaju na Anju Rubik, poljsku manekenku koja je jedno vreme važila za ženu s najdužim nogama u svetu modelinga. Stella preferira farmerice i trenirke koje kombinuje s kožnim jaknama i čizmama. Kada treba malo da se sredi onda odabire mikro mini haljine koje kombinuje s nekim muškim krojem kaputa ili sakoa. Čizme su joj opsesija i skoro pa je nećemo videti u drugoj obući...

Izvor: Buro 247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/