Nakon španske kraljice i Rania "prigrlila" ovaj komad: Neobične pantalone sve popularnije među damama plave krvi

foto: Profimedia

22. 08. 2017.

Ovaj model postaje jedan od omiljenih među kraljicama....

Od prošle godine kilote su se vratile na velika modna vrata. Ovaj neobičan model pantalona koji bi neki podveli pod bermude ipak je sada daleko elegantniji, svedeniji, prefinjeniji, pa čak i u teksas varijanti. Da su kilote nove trendi pantalone pokazala je i španska kraljica Letizia koja je prošle godine u maju ponela kožne kilote.  

To  je očito inspirisalo i jordansku kraljicu, omiljenu nam Raniju da u poseti bolnici koja nosi njeno ime u Amanu, glavnom gradu Jordana -  Queen Rania Al Abdullah Hospital for Children, odene jedan zanimljiv model kilote pantalona!

Rania se nalik Letiziji opredelila takođe za crnu boju, ali umesto kože, njen izbor je bilo platno i malo širi, baggy model. Detalj koji nam se posebno svideo? Kaiš sa belim ivicama koji je Rania pustila da ležerno pada sa strane, doprinevši da njene klasične i jednostavne pantalone izgledaju moderno, a opet nekako orijentalno i šik.

Da je možda "najprofi" kraljevska dama kada je u pitanju stilizovanje dokazuje nadogradnja: bela košulja sa crnom ukrasnom linijom, crne, elegantne salonke i crna mini torba na dugačak kaiš. Sve je bilo na mestu u ovoj belo-crnoj kombinaciji, i proporcije, i krojevi i njena talasasta ombre kosa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...