Od prošle godine kilote su se vratile na velika modna vrata. Ovaj neobičan model pantalona koji bi neki podveli pod bermude ipak je sada daleko elegantniji, svedeniji, prefinjeniji, pa čak i u teksas varijanti. Da su kilote nove trendi pantalone pokazala je i španska kraljica Letizia koja je prošle godine u maju ponela kožne kilote.  

To  je očito inspirisalo i jordansku kraljicu, omiljenu nam Raniju da u poseti bolnici koja nosi njeno ime u Amanu, glavnom gradu Jordana -  Queen Rania Al Abdullah Hospital for Children, odene jedan zanimljiv model kilote pantalona!

Rania se nalik Letiziji opredelila takođe za crnu boju, ali umesto kože, njen izbor je bilo platno i malo širi, baggy model. Detalj koji nam se posebno svideo? Kaiš sa belim ivicama koji je Rania pustila da ležerno pada sa strane, doprinevši da njene klasične i jednostavne pantalone izgledaju moderno, a opet nekako orijentalno i šik.

Da je možda "najprofi" kraljevska dama kada je u pitanju stilizovanje dokazuje nadogradnja: bela košulja sa crnom ukrasnom linijom, crne, elegantne salonke i crna mini torba na dugačak kaiš. Sve je bilo na mestu u ovoj belo-crnoj kombinaciji, i proporcije, i krojevi i njena talasasta ombre kosa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/