Mnogi modni kritičari slažu se u mišljenu da kod Katie nema iznenađenja na crvenom tepihu. Uvek su elegantne, damske i jednostavno vrlo fine kreacije. Isto važi i za njen street style koji se takođe ističe igrom na sigurno, probrani kvalitetni komadi jeansa, košulja i klasičnih krojeva.

Zaista, nema mnogo iznenađenja.

Međutim, s vremena na vreme glumica nas razuveri i pokaže nam da ona zapravo nema problema sa tim da se pojavi u nekom laskavom komadu, samo jednostavno u tome ne preteruje.

Tako je bilo i pre neko veče u Njujorku na premijeri njenog novog filma "The Tick".

Čipkana haljina u boji trule višnje isticala je glumičinu ženstvenu figuru, a glamurozan izgled naglasila detaljima u vidu popularnih karnera. Boja trule višnje predivno se uklopila sa glumičinim blago tamnim tenom i braon kosom, uz koje je Katie uparila i make up vrlo sličnih tonova.

Sa prednje strane haljina je zatvorena do grla i ističe se bogatim, vešto ukrojenim materijalom, ali pozadi je otvorena i to u predivno ukrojenom leđnom delu, dajući modelu potpuno novi izgled.

Ovu zanimljivu kreaciju potpisuje Maison Mayle.

Kako je izgledala lepa Katie pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/