Od kada je na čelu Amerike, Hellen Mirren je jedan od najvećih javnih kritičara Donalda Trumpa, te ne čudi što se nije suzdražavala od komenatara kada se pre par meseci pojavila knjiga njegove ćerke, Ivanke Trump pod nazivom "Women Who Work".

Iako je Ivanka Trump proglasila sebe feminstkinjom koja je posvećena osnaživanju žena, 72-godišnja glumica smatra da to nema nikakve veze sa realnošću.

"Ivanka zagovara odličnu stvar, ali zapravo nema osnova za to. Njena knjiga je vrlo amaterska, prepuna neznanja, naročito po pitanju toga kako većina žena živi. Između ostalog govori o tome kako bi trebalo da izdvojite vreme za sebe i meditirate i idete na masaže, pa molim vas!", rekla je poznata glumica u intervju za Allure, na čijoj se naslovnoj strani našla.

I nije samo Helen ta koja je iznela jasan stav po pitanju "Women Who Work" , izdanje je dobilo oštre kritike od najrazličitijih medija širom Amerike.

Međutim, uprkos njenom preziru ka Ivankinoj knjizi i radu adminstracije njenog oca, glumica po pitanju stava o Melaniji Trump ima vrlo zanimljivo mišljenje.

"Govorimo o starijoj i iskusnijoj Melaniji, a ona je jedna od najmoćnijih žena na svetu, ne zbog svoje pozicije samo, već i zbog činjenice da je očigledno u stanju da zauzda prvog čoveka Amerike", izjavila je legendarna britanska glumica, da bi se sa šarmantnom opaskom dodatno nadovezala na ovu tezu.

"Znate i ja sam istočnoevropljanka baš kao i Melania, a mi Sloveni posedujemo tu tamnu stranu duše."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/