Mlada oskarovka živi u Los Anđelesu i smatra da u ovom gradu uvek možete biti opuštenije obučeni, dok u Njujorku do izražaja može doći vaša smelost.

Svoj stajling opisuje kao "komforan pristup vintage stilu" i objašnjava kako je njen omiljeni spoj onaj koji podrazumeva trendi, dizajnerske komade i one koje pronađe u Second hand radnjama sa starom garderobom.

"Kombinovanje vintage komada i usklađivanje sa trendi garderobom, caka je koju sam naučila sarađujući sa dizajnerom kostima koji je radio sa mnom na filmovima koji se dešavaju u proteklim epohoma, popout Serene (radnja je smeštena u 1930.) i  American Hustle (u kome je radnja smeštena u 1970.)."

Kada su u pitanju aksesoari kao što je neizostavna torba, Jennifer je verna francuskim brendovima, Dioru i modnoj kući Chloé.

Njena putna torba je marke Rag & Bone i jedna je od onih glumica koje paze na takozvani airport style, jer upravo ovde ih redovno čekaju brojni paparci, te se trudi da izgleda besprekorno koliko je moguće i u ovoj prilici, s obzirom da joj na prvom mestu ipak komfor.

U ovim situacijama kombinuje uglavnom mokasine sa parom farmerica, a to su uglavnom njene omiljene Leviske i to vintage model.

Na crvenom tepihu mahom se pojavljuje u kreacijama velikih dizajnerskih imena Altuzarra, Dolce & Gabbana i Proenza Schouler.

"Na mojoj listi komada koje želim da probam nalaze se prvestveno šeširi, njih sam oduvek želela da nosim, ali problem je što su vrlo nepraktični za putovanja, a ja na putu provodim mnogo vremena. Tu su i oversized haljine brenda The Row, za kojima žudim. Čekam na nekoga ko će mi ih kupiti", kaže glumica kroz smeh.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/