Njena kopija: Ova plus size manekenka je Instagram "bliznakinja" Gigi Hadid

foto: Instagram / izaijzerman

03. 08. 2017.

Ako ste kojim slučajem naišli na profil ove devojke, verujemo da ste se zbunili, misleći kako ste na profilu Gigi Hadid..

Ako volite da tragate za kopijama slavnih, imamo za vas novi pronalazak!

Naime, surfujući netom pronašli smo manekenku koja neodoljivo liči na Gigi Hadid. Ne, u pitanju nije mala sličnost. Holandska manekenka i blogerka Iza IJzerman mogla bi bez problema da glumi dublerku poznatog modela u kampanjama Fendia i Versacea.

Jedina razlika između njih je građa i težina, s obzirom da je Iza plus size model, te je krase rasne obline, posebno u predelu bokova, ali ostatak im je skoro pa identičan: duga, platinasta kosa; porcelanska, divna put; pune usne; krupne oči i prćast nos... baš kao američka modeling zvezda.

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on Oct 21, 2015 at 4:11am PDT

S obzirom da je Gigi poluholanđanka (njena majka Yolanda je iz holandskog grada Papendrecht) i da je ista generacija kao Iza, zapitamo se da li je ovde možda reč o Parent Trap zameni? Ovo je ipak prvi put da je plavuša upoređena sa kalifornijskom lepoticom, iako su joj na Instagramu često pisali da liči na Gigi.  

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on Apr 5, 2017 at 4:38am PDT

"Kada sam potpisivala za MiLK, oni su postovali fotografiju na Instagram uz tekst: 'Gigi Hadid sa oblinama', te sam tada još shvatila da ličimo!" 

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on Jun 5, 2017 at 9:29am PDT

Ipak, to nije ubedilo Izi da liči na Gigi: "Mislim da imam više sličnosti sa Bellom."

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on Jul 31, 2017 at 1:46am PDT

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on Jun 25, 2017 at 1:12am PDT

A post shared by IZZY (@izaijzerman) on May 12, 2016 at 1:17am PDT

Šta vi mislite?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin