Ne, ovog puta nas nije privukla njena haute couture haljina, nego svakodnevna kombinacija dovedena do prefekcije.

Izdanje koje je Kendall prošetala u četvrtak kroz njujorške ulice najjednostavnije bi moglo da se opiše u tri reči - smelo, ženstveno i sportski. 

Poznata 22-godišnjakinja ovaj urbani outfit postigla je uparivši luksuzne brendove, što je veoma interesantno jer ovakav look se dugo vezivao za geto modu koja insistira na neprofitabilnim brendovima. Međutim, stilska muza dala je svoj primer kako izgleda kada vas inspiriše "blokovska" kultura.

Njeni off-duty primeri u poslednje vreme usmeravaju pažnju na značajno modernu kombinaciju komada koji potiču iz određene modne dekade. 

Drugim rečima, široka dvobojna, Balenciaga dukserica sa natpisom "HOMME", manekenku je učinila ženstvenom uparivši  je sa ultra-mini metalik suknjom. Louis Vuitton torba, sandale na štiklu i naočare elipsastog okvira vraćaju nas u vreme kada je Kendall rođena, u nezaobilazne 90-te. 

Što se tiče beauty trikova, ovog puta su izostali, te nam je još jednom ova uspečna mlada žena demonstrirala kako je moguće istaći lepotu i bez trunke šminke. 

Kako je izgledala manekenka pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/