Hollywood Walk of Fame dobio je još jednu zvezdu, posvećenu sjajnom glumcu i komičaru Jasonu Battemanu, dobrom prijatelju Jennifer Aniston, koja je sa njim igrala u urnebesnoj komediji The Switch.

Upravo je Jennifer bila ta koja je održala govor o svom glumcu i prijatelju, prilikom ovog značajnog priznanja koje je dobio.

Za ovu svečanu priliku glumica je izabrala dugu elegantnu haljinu sa upečatljivim printom.

Ne samo da joj je ovaj predivan ženstveni model koji ističe siluetu, sjajno stajao, naročito so obzirom na to da smo navikli na njena minimalistička izdanja u jednobojnim neutralnim tonovima, već je i izdužio njenu figuru.

Tajna se krije u kroju haljine koji svojim gornjim delom sa visokim okovratnikom, te duboko sečenim rukavnim okruglinama, a potom i asimetričnim porubom na dnu vizuelno izdužuje siluetu.

Naravno za ovo izduživanje zaslužne su i visoke potpetice u vidu otvorenih sandala, čija se nijansa uklopila sa onom na dezenu haljine, dok je ustručivanje pojasa dodatno istaklo skladnu siluetu šarmantne glumice.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/