Pink joj dobro stoji: Melania Trump u ružičastoj haljini s potpisom Monique Lhuillier

foto: Profimedia

26. 07. 2017.

Nema sumnje da prva dama Amerike ume da izabere odličan stajling, ali i da ima smelosti da ponese ono što se mnoge pre nje ne bi usudile.

Odlična izdanja se u slučaju Melanije Trump nižu jedno za drugim, ali do sada su modeli koje je birala bili igra na sigurno - jednobojno, klasičan kroj, pa i nijanse u sigurnoj zoni: bela, teget, crvena, maslinasto zelena.

Međutim, s obzirom da je apsolvirala ovu damsku klasiku koja je i očekivana na poziciji kakvu ima Melania, gospođa Trump izgleda da je odlučila da proba nešto u svom stilu, ali ne suviše konvencionalno, zapravo nimalo konvencionalno.

U pitanju je rupičasta haljina sa cvetnim aplikacijama, kojom dominira jarka pink boja, ali i druge tako reći "dugine" boje, poput svetloljubičaste, zatim svetloplave, zatim žute i zelenkaste. Ovaj predivan ženstveni model haljine potpisuje Monique Lhuillier i Melania sa potamnelim tenom, te izvajanom figurom i puštenom kosom.

Mnogi modni kritičari složili su se da je ovo izdanje ipak prešareno i neprimereno zvaničnom predsedničkom pojavljivanju, kakvo je bilo ovo u Ohaju, dok su drugi sa oduševljenjem pozdravili ovu smelost.

Čitav outfit Melnija je zaokružila njenim omiljenim "dvanaisticama" Christina Louboutina, ali ovaj put u roze boji naravno.

Kako je izgledala Prva dama Amerike pogledajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin