U modnom svetu, ona pomera granice i kako nam se čini nema nameru da stane. Prilikom posete Institutu Servantes u Malagi u ponedeljak, bivša novinarka  demonstrirala je savršenost monohromatskog izgleda i dokazala aktuelnost ovog tipa odevanja. 

Od glave do pete, Letizia je blistala u crvenoj boji, pridržavajući se jednostavne formule koja se bazira na izboru odevnog komada u jednoj boji!

Haljinu na široke bretele potisuje Nina Ricci, a specifičnost se ogleda u raznolikoj teksturi materijala, kao i sečenjem u struku. Gornji deo je uzak, dok se donja sekcija blago širi do kolena. Elegantan, završni dodir je ostvaren sa sandalama španskog brenda Magrit i pismo - torbom dizajnerke Caroline Herrera. 

Puštena kosa, minimalna šminka i viseće Tous minđuše u boji zlata, govore o proceni situacije i adekvatnim dnevnim beauty odabirima. 

I nećemo stati ovde - zaključićemo da red look nije slučajan je crvena boja jeste boja Instituta Servantes koji je osnovan davne 1991. godine. Kakav način da se oda poštovanje, bravo! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/