Uoči novog dokumentarca Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, na zvaničnom Twitter nalogu kraljevske porodice Kensington Palace objavljene su 3 fotografije iz privatnog albuma princeze Diane. 

Na fotografijama možemo da vidimo brižnu pokojnu princezu od Velsa sa svojim sinovima Williamom i Harriem u uobičajnim porodičnim trenucima. Slike su veoma zainteresovale javnost, jer nismo imali puno prilika da vidimo lady D na opuštenim, porodičnim fotografijama. 

Takođe, na istom Twitter nalogu možemo da vidimo i sekvence filma na kojima njeni sinovi prelistavaju album sa fotografijama i diskutuju o Diani kako majci. 

"Njena 20-godišnjica od smrti je odličan trenutak da se prisetimo svih dobrih stvari vezanih za nju", rekao je William. 

Podsetimo se, 31. avgusta se navršava 20 godina od tragične saobraćajne nesreće u kojoj je priceza D izgubila život. Ostala je zapamćena kao topla, prelepa i nesvakidašnja osoba, koja je svojim delima uticala na milione ljudi širom sveta, a dokumetarac će imati svetsku premijeru 24. jula na HBO-u. 

Foto: Instagram/ kensingtonroyal

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/