Jedna od najseksepilnijih žena na svetu danas (24.jula) slavi svoj 48. rođendan, dok je samo tri dana kasnije njenom partneru Alexu Rodriguezu takođe rođendan, i to 41! U stilu Lavova (njihov horoskopski znak) ali i činjenice da su celebrity par, J.Lo i Alex od juče su započeli svoje zajedničko slavlje, nasmejani i zaljubljeni!

Spremni za izlazak, dvojac Lo-Arod je podelio fotografiju na Instagramu sa opisom "Happy Birthday to Us". Milion lajkova i bezbroj "Happy Birthday" komentara ostalo je ispod slike, i to najviše zbog hot izdanja pevačice koja je odlučila da rođendan dočeka u više nego provokativnoj haljini. 

Latino diva je za večeru sa Alexom izabrala crnu, mini haljinu od prozirne čipke koja je otkrila priličan deo njenog rasnog i zategnutog tela. Gornjim delom haljine dominira aplikacija ptice na providom tilu koja prekriva divine grudi, dok je deo leve strane struka potpuno otkriven, a crni pliš pravi minimalnu suknju. 

Pogledajte na sledećoj stranici kako je diva izgledala na večeri:

PageBreak

Crne sandale na platformu su izdužile njeno izvajano i tonirano telo, dok pismo torba u metalik boji po nama, malo štrči od njenog celokupnog izdanja. Nema šta, uspešna Jenny from the block ne ostavlja utisak da puni 48 godina, već sa oversize alkama više nas podseća na srednjoškolku koja očajnički želi da izgleda starije. 

Ipak, nekako imamo utisak da je J.Lo mogla da odabere neku manje ovako izazovnu haljinu, koliko god da ima dobro telo... 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/