Poznata američka glumica Eva Longoria zna šta je odmor, ali ni poslovni izleti nisu joj strani. Iako je uživala u čarima Španije, kao pravi profesionalac, diva je prisustvovala u suboti Global Gift Gala eventu koji se održao na Palma de Majorci. Naravno, njeno izdanje je apsolutno dominiralo među zvanicama. Ima i zašto...

Zadovoljstvo u životu je pročitano na osmehu simpatične Longorie kojoj očigledno prija život sa milionerom Joseom Antoniom Bastonom za koga se glumicL udala maja prošle godine. 

Američka glumica je blistala u dugoj plavoj cvetnoj haljini kreatorke Diane Von Furstenberg.

Haljina na preklop je zaštitni znak američke dizajnerke i oplemenjena je tamnijim pasulom koji se nalazi na ivicama dekoltea i rukava. To daje jednu suptilnu notu i vidan uticaj dalokoistočnih momenata, ali latino zavodnica je dala skroz drugi smisao. Naime, srebrne diskretne sandale i malo svedenog nakita u vidu oglice i narukvica govore o zanimljivom modnom eklektizmu koji uvek više nego dobrodošao, posebno ako se izvodi na ovaj način. 

Linije preklopa, širi dugi rukavi, neujedačena dužina i jaka boja haljine "govore 100 jezika" i zato joj upućujemo pohvalu, jer nam je Eva pokazala kako nije teško da izgledamo tako ženstveno i upečatljivo! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/