Da li ste spremni za jedno veoma HOT izdanje? Kada pričamo o pravim modnim provokacijama imamo na umu ovog puta jednu prelepu glumicu i njenu "wow" pojavu u Berlinu, koja nas je ostavila bez reči. 

Medijska prašina koja se podigla oko filma Atomic Blonde koji Charlize promoviše, uopšte nas ne čudi ako znamo koliko sve očarava pojava jedinstvene glumice. Glavni grad Nemačke "zaposela" je plava, dugonoga, prelepa filmska diva koja prosto šta god da obuče izgleda zavodljivo.

Ubeđeni smo da bi joj i džak sjajno stajao! 

Charlize je zadivila sve prisutne u provokativnom belom setu koji se bazirao na grudnjaku i kožnoj suknji visokog struka. Oba više nego seksi komada potpisuje Dior.

Bele salonke na vrtoglavo visoku štiklu su do maksimuma istakle njene duuuuge noge. Nakit je bio na nivou - minđuše, prsten i narukvicu potpisuje kuća Messika. Još te beauty cake u vidu senzualnih crvenih usana i pogled moćne heorine doprineli su da Berlin dugo, dugo prepričava njen breathtaking sexy look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/