Zaljubljeni par Jennifer Aniston i Justin Theroux nastavljaju svoj niz sjajno usklađenih izdanja. Poslenje je rezervisano za sredu kada su primećeni kako napuštaju svoj dom u Njujorku. I priča bi se ovde završila da oni nisu izgledali tako savršeno i usklađeno u svojim kombinacijama. 

Očigledno, "što jednostavnije to bolje" je njihova modna deviza, a to bi u prevodu značilo bela majica+ farmerice, sa minimalnim intervencijama u vidu aksesoara. 

Znamo da glumica preferira klasičan i neformalan jeans, tako da je i ovoga puta izabrala boyfriend model koji dolazi iz relativno nove odevne kuće GRLFRND. Bela majica na bretele, bele patike, mala braon torba i šešir u stilu Indiane Jones dokazali su da Jen ne ume da pogreši!!

Sa druge strane, gospodin Theroux u svemu prati svoju prelepu ženu! Justin, čijim izvajanim i mišićavim rukama se hvali ceo svet je bio u sličnoj, ali muževnijoj kombinaciji, koja se bazirala na beloj majici neutralnog printa, izbeledele i iscepane farmerice užeg kroja i čizmama i kačketu koji polako, ali sigurno postaju njegov prepoznatljiv duo u sferi aksesoara.   

Nema šta, jedno pravo stilsko Aniston-Theroux usaglašavanje koje smo spremni da kopiramo u svakom pogledu. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/