Kaubojski šešir, zlatkasta kosa, sanjiv pogled, uzan crveni jednodelni kupaći i bradavice koje se oslikavaju ispod kostima. Ovakvo seksi, kaubojsko izdanje očekivali bi da vidimo na Belli, Kendall, Gigi, Emily Ratajkowski ali nikada na Nicole koja je takođe bila iznenađena slikama...   

“Kada sam kasnije videla fotografije i kompletan editorijal, zapitala sam se šta radim i da li sam skrenula pameću. Kakve su ovo slike? Zar ne izgledaju malo ludo, otkačeno?".

Ali reakcije svih bile su odlične jer možda Nicole izgleda drugačije na naslovnici LOVE magazina, ali zato izgleda super seksi, super hot! Naslovnica je premijeru doživela baš u trenutku kada su otkrivene nominacije za Emmy nagrade. Australijska glumica nominovana je za Glavnu žensku ulogu u mini-seriji, i to za ulogu u HBO seriji Big Little Lies koja je zaradila čak 16 nominacija. 

Ovo je definitivno period kada je Nicole u žiži intersovanja ako se setimo da je na nedavno završenom Kanskom festivalu bila glavna zvezda sa čak 4 filma, od kojih je najiščekivaniji The Beguiled Sofiji Coppoli doneo nagradu za Najboljeg režisera.

Inače, Nicole Kidman je 20. juna napunila 50 godina a u razgovoru za jedan magazin otkrila kako uživa u ovom procvatu karijere nakon male, ali namerne pauze koja joj je omogućila da uživa u porodici i suprugu Kethu Urbanu kog redovno prati na turnejama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/