Da li ste pronašli svoju omiljenu odevnu kombinaciju za putovanja?

Katie Holmes očigledno jeste i spremni smo da je kopiramo u svakom pogledu! Lepa glumica je u sredu na aerodromu u Monterealu uhvaćena u jednoj klasičnoj all-American kombinaciji za sva vremena: denim on denim!

Bivša žena Toma Cruisa opredelila se za usku teksas suknju do kolena na visoki struk koju je uparila sa svetloplavom košuljom obogaćenom karnerima.

Pohvalu upućujemo na račun krojeva i tonske kordinacije, jer su skromniji materijali ipak podigli na viši nivo. Eeee, pa ipak ona leti prvom klasom! To još potvrđuju dva classy i skupa momenta - kožne sandale na blok štiku sa kaišima i oversize Gucci torba u puder boji. 

Denim + koža, pa teško da može da omane, a posebno ne u Holmes slučaju!

Kate je dodala još delikatan nakit od zlata, koji je doprineo njenoj soficticiranoj obradi namenjenoj za duga putovanja. Opuštena, skoro bez šminke, puštena kosa do ramena, rekli bismo sve na svom mestu. Osim bitne stvari - izgleda nam da je Katie smršala i nadamo se da neće ići u tom smeru, jer stvarno nema potrebe! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/