Dok smo mi većali ko bi mogao da nasledi Craiga, navijajući prilično da Bond "postane" dama i to Gillian Anderson, jutros nas je sačekala vest da ćemo morati još malo pričekati na novog 007 agenta u istoriji ovog serijala. Naime, ulogu Ian Flemingovog agenta po peti put zaredom igraće Daniel Craig.

Prema navodima Telegrapha i još nekolicine medija, nakon nekoliko meseci nagovaranja, britanski glumac pristao je još jednom stati pred objektiv u ulozi koja mu je obeležila karijeru. Producentkinja filma Barbara Broccoli, osim 49-godišnjeg glumca, na set filma ponovo će dovesti i pevačicu Adele koja će otpevati glavnu temu filma.

Njena pesma "Skyfall" iz istoimenog filma o Jamesu Bondu, osvojila je, naime, nagrade Grammy, Zlatni globus, Oscar i BRIT, a producenti se očito nadaju ponovnom trijumfu.

Za taj je film plavooki glumac plaćen 10,7 milliona dolara, postavši tako najplaćeniji Bond u istoriji, a film je zaradio čak milijardu dolara. Iako su od kraja snimanja poslednjeg nastavka "Spectre" kružile brojne glasine o nasledniku - u igri su bili Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Michael Fassbender i James Norton - šarmantnog tajnog agenta igraće isti glumac koji je ulogu preuzeo 2005. godine u filmu "Casino Royale".

izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/