Iako zna da na pozornici pretera sa svojim kombinacijama (setimo se, njenog izrazito provokativnog nastupa Queensu), sa druge strane, njeni outfiti namenjeni za svakodnevne prilike - pa takođe su priča za sebe... 

Ne brinite, nećemo ovog puta kritikovati našu Jenny from the block, već ćemo uputiti pohvalu na njen izbor haljine koju je ponela u nedelju u Majamiju. Prava letnja inspiracija za ljubitelje mini suknje, dobrih aksesoara, kože i atraktiven bordo nijanse!

Pevačica je naime prošetala jednobojnu bordo kratku haljinu, koja se sastoji od suknje i gornjeg kimono dela sa kragnom koji je načinjen od kože. Taj "sudar" pamučnog dela sa kožnim je spojen užim pojasem koji je tako ovu jednobojnu kreaciju učinio malo intrigantnijom i zanimljivijom.  

Sandale u boji pudera na visoku štiklu, naglašene alke i statement prsten dosta govore o njenom poreklu iz Bronksa,  dok su pravi letnji aksesoari u vidu velikih naočara i torbice sa beach printom doprineli da "proradi" i njen latino gen. Drugim rečima, glumica i pevačica je zablistala u kombinaciji koja je svojstvena njenom ukusu i stilu! 

Latino diva je gornji deo kose stilizovala u rep, ostavljajući deo kose da pada ravno, i priznajemo, malo nam je nedostajao njen ghetto inspired look!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/