Šta se dešava sa Celine Dion?

Foto: Instagram / voguemagazine

07. 07. 2017.

Ona je pevačica savršenih glasovnih mogućnosti i ljubitelj mode, ali u poslednje vreme i modnog preterivanja.

Ne znamo da li ste primetili ali poslednjih nekoliko meseci Celine Dion je redovna vest na modnim portalima. Čak smo i mi pre nekog vremena primetili kako je kanadska možda najveća muzička zvezda u istoriji, naprasno promenila stil i počela da posećuje modne događaje, sedeći u prvom redu.

Tako je bilo i na juče završenoj Nedelji visoke mode koji je obeležila i Celine čiji style diary je izašao i na američkom Vogue-u.  

Međutim, nama nekako ne idu u glavu da je Celine Dion neotkrivena ikona stila koja je bila zapostavljena u medijima. Jer ako premotate film, kanadska umetnica (49) je prevashodno sjajan vokal, izvođač i majka koja skoro pa nikada nije modu stavljala u prvi plan. Čak naprotiv, imali smo utisak da je za nju moda vrlo nebitna, pozadinska jer je šeštala jednoličan, neprimetan stil.  

Međutim, tokom juna i evo sad u julu Celine je okupirala sve modne portale, a posebno Vogue koji u stopu prati njene visokomodne korake. Jasno je da postoji određeni dil između Anne i Celine, ali dogovor prevazilazi sve granice. Jednom rečju: preterivanje! 

Možda je to samo naša konstatacija ali imamo neki osećaj da je na promenu kod Celine uticala smrt supruga, Rene Angelila koji je od Celine bio stariji 26 godina a preminuo je pre godinu dana od raka grla. Jer, nismo navikli da Celine Dion glumi Emily Ratajkowski, Kim Kardashian ili Elenu Perminovu dok pozira u svom cipelarniku, objašnjava šta je elegancija, viri iz automobila kao diva sa preskupim naočarama i naglašenim prstenjem, ili stoji na terasi sa raširenim nogama... 

I tako u krug, po planeti, na revijama, koncertima. Sve zabeleženo, crno na belo, šerovano po društvenim mrežama, uvek pozitivno komentarisano. 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Jul 4, 2017 at 7:38am PDT

Ako pogledate fotografije, odmah vam je jasno da su njeni outfiti savršeni, skupi, luksuzni.

Ali nekako joj ne verujemo, kao da fali doza iskrenosti i vere u ono što radi i kao da je sve nekako fejk i izveštačeno. Ne kritikujemo njen izgled, godine, situacije, već blogersko ponašanje koje u njenom slučaju izgleda kao fashion zamka u koju je duboko upala. 

Prosto, to ti ne stoji Celine. Ti si moćna žena koja ima neverovatan vokal, milione prodatih albuma, raspodatih dvorana, koncerata i fanove koji te obožavaju, i sasvim je ok da ti moda nije prioritet, niti bitna. To si ti.    

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Jul 3, 2017 at 10:25pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...