Srpsko-ukrajinska lepotica važi za veoma uspešnog modnog i akcionog heroja. Pažljivo bira uloge, kao i odeću i njena izlaganja u javnosti su uvek interesantna. Tako je bilo u subotu - svima je "ukrala slavu" kada se pojavila na Miu Miu AW17 reviji u Parizu u izdanju koji potpisuje ovaj luksuzni brend. 

Mini haljina od šifona u jakoj plavoj boji imala je momente iz 70-ih u vidu karnerićima na kragni i rubu suknje. Apstraktni crvetni dezeni na rukavima i grudima, zatim kaiš, pa roze sandale na platformu i pismo torba u istoj boji dali su efekat PREVIŠE SVEGA. 

Kada je pogledamo, jednostavno ne znamo na šta pre da se usresredimo - da li na njenu Miu Miu pojavu od glave do pete, na crveni cvetić u kosi sa šiškama ili na viseće minđuše? Ne želimo da budemo prestogi, ali nam se učinilo da lepa Mila gubi fashion fokus i da je stavila na sebe što je više mogla i kako je mogla. 

Jaka želja da oda omaž luksuznom brendu u njenom slučaju dao je konfuzan i kontra efekat. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je Milla Jovovich izgleala u Miu Miu haljini: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/