Prelepa Demi Moore tačno zna kako da privuče pažnju - bilo fotografijom koju je šerovala kada je izgubila prednji zub ili svojim besprekornim izgledom! 

Tako je bilo i ovog ponedeljka kada se na promociju svog poslednjeg ostvarenja Blind u Njujorku pojavila u Gucci cvetnom kompletu koji su činile pantalone i sako. Zanimljivo je, da ako pogledate samo kroj njenog izdanja, on je veoma jednostavan. Šta može odgovarajući dezen da učini sa izgledom Demi je demonstrirala više nego uspešno.  

Izgledala je veoma razdragano, sudeći po osmehu koji nije skidala sa lica, ali i po zanimljivom živopisnom printu čija crna osnova je bila prošarana roze cvetovima sa zelenim listovima!

Nije bilo šanse da flower power dvodelni kostim neko ne primeti - prosto isijava fashion-pozitivni vajb! Tome još idu u prilog i zvoncare na "ivicu"  koje su dale fanky prizvuk, a sexy momenat je bio malo naziranje brusa ispod sakoa. Kakvo modna i lična sigurnost sa godinama!

Crnokosa lepotica je kombinovala cveće sa naočarima za vid, statement prstenjem i cluch torbicom! I naravno, tu su bile i shoes to dye for u neodređenoj ljubičasto-plavoj boji. 

Jasno je, nije se štedilo na bojama, a pažljivim odabirim svakog detalja sve je bilo na svom mestu. Izgleda da u Demi slučaju - Gucci nije bilo teško kombinovati.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/