Poput devojke: Helen Mirren očarala sa dva šik izdanja na francuskoj rivijeri

foto: Profimedia

26. 06. 2017.

Elegantna bela haljina dostojna priceze za crveni tepih u Monaku i preslatka haljinica na tufne sa Dolce and Gabbana potpisom za tv festival u Monte Karlu. Jedna od retkih glumica koja godine nosi na zaista zavidan način.

Starije holivudske glumice umeju da briljiraju na crvenom tepihu, baš poput svojh mlađih koleginica, ne dopuštajući da ih vreme pregazi ni u jednom smislu.

Neke od njih, baš kao Helen, i dalje rade na svetski zapaženim filmskim ostvarenjima, plene šarmom, izgledom, ali i modnim kombinacijama.

Ipak, samo retke nisu posegle za hiruškim intervencijama ne bi li povratile mladalački izgled, već igraju iksljučivo na kartu mladalačkog duha i umeju i te kako dobro da ga predstave, naročito kada su svetla bliceva uperna u njih.

Kako to rade najbolje od najboljih demonstrirala nam je 71-godišnja Helen Mirren tokom vikenda na čuvenoj kanskoj rivijeri.

Na prestižnom tv festivalu koji se svakog leta održava u Monaku, glumica se pojavila u all-white izdanju.

Duga, elegantna haljina A kroja isticala se našivenim detaljima u vidu belih cvetića, koji su prekrivali čitavu kreaciju koja dolazi iz bridal kolekcije Sassi Holford.

Veličanstvenu haljinu uparila je sa visećim dijamantski minđušama i belom klač tašnicom, a koliko je blistala u ovoj belini, možda najbolje govori izjava čuvenog repera 50 Centa, koji joj je u jednom trenutku pravio društvu na crvenom tepihu.

"Mislim da sam zaljubljen! Trudim se da ne zurim u nju. I ona zna koliko me je očarala, poseduje nešto zaista jedinstveno, ne mogu to da opišem."

Mada smo i mi bili oduševljeni ovim predivnim izdanjem čuvene glumice, nas je ipak znatno više očaralo ono u kome se pojavila sledeći dan u Kanu.

Bela midi haljinica dugih rukava sa velik crnim tufnama, krojena prema klasičnoj A formi, savršeno je istakla vedri duh koji poseduje Helen.

U pitanju je model haljine koji potpisuje čuveni italijanski dvojac Dolce &  Gabbana, a glumica je ovo šik ženstveno izdanje učinila šarmantnijim, upotpunivši ga crvenim sandalama sa popularnom blok petom.

Kako je izgledala Helen, pogledajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...