Kada je sinoć u Parizu na premijeri filma The Circle došla Emma Watson, znali smo da se pojavila princeza. U beloj, sanjivoj haljini potvrdila je da je neprevaziđen majstor u nošenju bajkovitih kreacija. Nekadašnja mala čarobnica porasla je u prelepu mladu damu i zajedno sa svojom stilistkinjom Rebeccom Corbin-Murray izradila istančan ukus za modu. Ma, perfektan!

To potvrđuje i njen poslednji, bez greške look koji je varijanta na temu princess stilas tim što u ovom segmentu glumica ide dalje, napreduje, raste. 

Iako ima običaj da izabere "kruće" i teške kreacije (setimo se  crne haljine kad je gostovala kod Davida Lettermana), sada smo ipak imali priliku da vidimo kako izgleda fashion sazrevanje u Emminom izvođenju. Glumica se definitivno oslobadila krutih i geometrijskih komada, u ime suptilnijih, a opet ženstvenih i ladylike! 

Prelepu, tananu, laganu balsku belu haljinu sa plavim cvetićima potpisuje Miu Miu! 

Kreacija se sastoji od 3 segmenta - dekoltea kog pridržavaju bretele sa cirkonima, zatim prvo "sečenje" u struku i drugo koje je na kukovima, odakle se širi masivna suknja.

27-godišnja aktivistkinja je Santoni cipelama i Azlee minđušama upotunila izgled, ostavljajući šminku vrlo diskretnom i nežnom. Svesna nemarnostnost u obradi frizure nije slučajna - samo pojačava princeza vajb koji je Emma širila oko sebe. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/