Angelina je održala govor ispred internacionalnog centra za mir u Nairobiju, a glavna tema govora bile su žrtve seksualnog zlostavljanja.

Svoj humanitarni rad u afričkim zemljama poznata glumica stavlja visoko na listu prioriteta ističući važnost ovakvih problema u kojima se i dalje ne vodi dovoljno računa, te svojim zalaganjem pokušava na njih da skrene pažnju čitavom svetu.

Kako i doliči prilici, Angie se pojavila u poslovnom izdanju, ali ne preterano elegantnom. Za prilike kao što su svečani događaji i crveni tepih ostaje verna Saint Laurentu, dok je za nešto manje formalne evente, poput ovog, ali i za okruženje u kome se našla, i visoku temperaturu koja je deo svakodnevice na ovom podneblju, izabrala nešto opuštenije, ležernije.

Pantalone nešto elegantnijeg kroja sa uskim nogavicama i pegla linijom bile su u kaki boji, baš kao i ustručeni sako, te sandale koje je uparila sa ovim kompletom, upravo ovaj ton je taj koji je diktirao izgled čitavog izdanja.

Monohromatsku kombinaciju Angie je razbila jednostavnom belom majicom upasanom u pantalone.

Za kompletan safari izgled nedostajao joj je samo šešir, za koji smo sigurni da ga poseduje, ali nije odgovarao prilici.

Kako je izgledala Angelina pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/