Zaljubili smo se u Cameron Diaz gledajući je u romantičnoj komediji sa Juliom Roberts "My best friend's wedding". Njen glumački talenat, posebno dar za komediju udružen sa atraktivnim izgledom nastavio je da nas oduševljava u njenim brojnim, narednim filmskim ostvarenjima poput filma "Holiday".

Gostujući na jednom panelu čiji moderator je bila Gwyneth Paltrow, dinamična plavuša je otkrila svoje razloge zašto je (tek) u četrdesetim stupila u brak.

Za one kojima je potreban podsetnik, srce dinamične i atraktivne plavuše su u prošlosti uspeli da osvoje Justin Timberlake i Jared Leto. Međutim, Diaz ni sa jednim nije stala na ludi kamen.

U januaru 2015. njen životni saputnik je postao Benjamin Madden, rok zvezda grupe Good Charlotte i to na intimnoj ceremoniji venčanja. Par se venčao nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. Slavna glumica je ovih dana pričala o tome zašto je Benji Madden pravi izbor za nju.

"Mislim da je stvar u tome što pre prosto nisam upoznala mog supruga. Da, imala sam momke pre njega, ali velika je razlika između momka i muža. Moj muž nije samo neko sa kim delim postelju, već sve što mi se dešava u životu, a opet mi smo toliko različiti. Ono što je bitno je da su nam moralni kodeksi, ono što želimo u životu identični. Želimo iste stvari, težimo istom cilju. I čudaci smo. On je moj savršeni mali čudak, a ja sam njegova mala čudakinja. Eto, nek bude da sam čekala da naiđe on, moj pravi čudak."  

Nakon aplauza, Diaz je objasnila kako ima daleko veće poštovanje prema ljudima koji su čekali i nisu uleteli u neke kratkoročne veze, brakove nakon kojih su se razveli pa opet udali, oženili. 

Priredila: Tanja Glušac

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/