Moderna kaubojka: Rihanna demonstrirala kako se nosi haljina iz nove Dior kolekcije bolje od same francuske kuće!

foto: Profimedia

20. 06. 2017.

Čuvena francuska modna kuća nedavno je izbacila resort kolekciju za 2018., a pevačica je iz ove fantastične kolekcije već pročetala jedan model i stilizovala ga maestralno.

Riri je poznata po vrlo hrabrim modnim izletima, a ta njena smelost u poslednje vreme prelazi granice ekstrema, te nas mahom uglavnom šokira svojom pojavom i stilskim izborima i to u toj meri da je možemo nazvati i nekom vrstom modnog egzibicioniste u svetu poznatih.

Što je verovatno dodatno doprinelo oduševljenju kada smo je videli u ovakvom "smirenom" izdanju, ali naravno upečatljivom i opet pomalo odvažnom. Ipak je to Rihanna.

Na Louis Vuitton Foundation dodeli nagrada za mlade dizajnere u Parizu, Riri se pojavila u trendi varijanti boho izgleda, koji podrazumeva uticaj karakterističnog vintage osvrta na Wild Wild West, kakva je bila i čitava Diorova resort kolekcija.

Za razliku od Diorove moderne kaubojke, pevačica je belu haljinu sa dubokim dekolteom i izrezom na nozi, ponela u kombinaciji sa crnim šeširom manjeg oboda u odnosu na onaj popularni kaubojski, uparivši ga sa vrlo efektnom bandana maramom, koja je odlično podigla aksesoare na novi nivo.

Uz njih je uparila i ostale crne detalje, sandale i prsten na ruci, dok je oko vrata imala ogrlice u gangsta stilu, ali sa Chopard potpisom.

Čitav look bio je dominantniji i upečatljiviji no što ga je sam Dior nedavno predstavio.

Kako je izgledala Rihanna pogledajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...