Ove subote kraljica Elizabeth II proslavila je 91. rođendana uz grandioznu proslavu "Pozdrav bojama", tradiciononalnu ceremoniju britanske vojske i vojske Komonvelta koja datira još iz 17. veka.

Zanimljivo je da britanska kraljica svoj rođendan slavi u junu, a ne u aprilu kada je rođena. Iza toga se krije opravdan razlog pomeranja - vreme, jer je opšte poznato kako je april prilično kišan u Londonu.

Veselom događaju kojem je prethodio minut ćutanja za žrtve užasnog požara u kome su stradale 30 osobe, dok se 65 vodi kao nestalim, prisustvovali su svi članovi kraljevske porodice.

Kao i uvek najveću pažnju je izazvao princ William i Kate sa dečicom koja su opet uspela da ukradu kompletnu pažnju medija, ali i okupljenih građana.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala kraljevska porodica:

PageBreakKate je kao i u dosadašnjim izdanjima potvrdila status prefinjene, ladylike dame izabravši za ovu priliku prelepu Alexander McQueen haljinu, u najvedrijoj i najprijatnijoj nijansi ružičaste. Kao i većina pripadnica kraljevske porodice vojvotkinja je kompletan look nadogradrila šeširom Jane Taylor u skoro pa istoj nijansi.

Mi smo ipak poglede najviše zadržali na divnom kroju haljine zatvorenog dekoltea i dugih rukava koji je istakao tanani struk mlade mame, dok se za damski momenat pobrinuo red krupnih falti.

Ćerkica je nalik mami imala pink haljinu na sitne, crne tufnice i kragnicu dok je princ George, vidno dosađujući se posetio sve na svog tatu, odeven u belu košuljicu i crvene tregere.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/