I ovde se uvek nameće ono što se ne može ignorisati kada određenu odevnu kombinaciju prošeta ovakava žena, a to je činjenica da će vam ovakav look sasvim sigurno pristajati savršeno ako izgledate kao top model.

I to ne samo ovaj, već praktično bilo koji.

Međutim i kada isključimo ovaj, vrlo važan faktor, ostaje odlična uparenost detalja i jednostavnih komada, koji ovu kombinaciju svrstavaju u red onih jednostavno odličnih.

Mala letnja haljinica - klasičan komad koji nikada ne izlazi iz mode, ističe se zanimljivim printom u vidu popularnih pruga koje izgledaju kao da su vezene. Boje ovih linijica su te koje diktiraju izgled i atraktivnost, pored manekenkinih vretenastih nogu.

A ostatak je bio odličan  - teksas jakna podvrnutih rukava u tradicionalnoj svetloplavoj boji, zatim klasičan par belih patika, mini kožni braon ranac, te sunčane naočare popularnih okruglih stakala - koje su zaokružile čitavu kombinaciju i dale joj hipi vajb, kakav poznata manekenka uglavnom pretenduje u poslednje vreme.

Tako jednostavno i tako savršeno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/