Kada se Scarlett pojavila u Njujorku na crvenom tepihu povodom premijere filma Rough Night, pomislili smo da je ušla najglamuroznija disko diva. I jeste - naša super seksi Scarlett Johansson u izdanju koje oduzima dah!

Zvezda filma Her i Lost in Translation još jednom je zasijala i izgledala više nego senzacionalno, kao prava se seks bomba.

To jesmo očekivali od nje, priznajemo, samo smo čekali trenutak da vidimo kako će to ovog puta da izvede! Zavodljivi look Scarlett je dobra znala kako da obezbedi - izazovnom haljinom i zanimljivim beauty trikovima. 

Duga, pripijena srebrna haljina sa interesantni X dekolteom otkrila je taman dovoljno da svima zagolica maštu - mali otvor na stomaku, gola leđa i ruke i visoke potpetice samo su išli u prilog njenom neodoljivom stavu. Dramatičan izgled je pojačao alajner u "Kleopatra stilu" i svetlo roze ruž na usnama, dok je zalizana kratka kosa istakla njene filmične crte lica. 

Na sledećoj strani, pogledajte nezaobravan look Scarlett Johansson na premijeri filma Rough Night:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/