Toples boginja: Kampanja aksesoara u kojoj je Alessandre Ambrosio zasenila reklamiran nakit

foto: Profimedia

09. 06. 2017.

Kada se jedna od najzognijih žena na svetu odluči za ovako smeo iskorak, možete biti sigurni da niko neće ostati ravnodušan. Ali da li je uspela kampanja ako niko nije obratio pažnju na nakit, već samo na nju? To prepuštamo brendu Jacque Aiche da proceni. Ono što je sigurno - svi pričaju o reklami!

Pre Alessandre, u kampanjama brenda Jacquie Aiche, već su se našle neke lepotice kao što su Emily Ratajkowski i Behati Prinsloo. Njihov nakit ističe se po uticaju nekoliko kultura, bliskoistočne, indijanske i egipatske, a u fokusu su najviše komadi poput prstenja koje dolazi u kompletu i takozvanih body chains ogrlica za telo.

No, koliko god lepo ovaj nakit bio, znatno veću pažnju skrenula je lepotica koja ga nosi.

Victoria's Secret anđeo ume da zavede kameru pogledom, ali naravno i telom. Ona je ipak godinama prvenstveno model za donji veš i kupaće kostime, te ne čudi što u ovoj vrlo obnaženoj varijanti izgleda odlično.

Mada, odlično je možda ipak suviše blaga reč, pre će biti senzacionalno!

Zapravo, toliko dobro da uopšte nismo sigurni kako je predivna Alessandra bila dobar izbor za ovu kampanju, jer je u potpunosti zasenila nakit koji ima na sebi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...